Landskap och raggarbrudar

Jag vet att jag tjatar om landskapets förträfflighet här i Sörmland men det är så pass enkelt att ämnet förtjänar att bli ut-tjatat, det är bara så det är.

Hur eller hur så har jag sommarlov ett par veckor till och på söndag åker jag ned för att fiska med min son i gamla kända vatten under några dagar.

Men nu tillbaks till verkligheten så länge.

På vägen till ett jobb idag mötte jag en raggarbil full med raggarbrudar alla klädda i hucklen vilka fladdrade i vinden som små tvittrande minnesbilder av barndom. Jag tvärnitade så trafiksäkert som jag kunde och körde ikapp och förbi ekipaget. Funderade lite ifall de skulle stanna för en galning med kamera i handen i tider som dessa, men på landet kan allting hända – oftast positiva och bra saker. Ett glatt och trevligt möte blev det i alla fall.

 

%d bloggare gillar detta: