Ett par dagar iväg

Har precis polerat Volvon som ska transportera mig till alla jobb under hösten och tänkte försöka mig på att sammanfatta ett par dagar utan fiskelycka så här till belöningskaffet.

Valet föll i år på Hällesjöarna utanför Fliseryd i Mönsterås kommun för ett par dagars fiske med sonen. Det brukar vara bra där men i år var det oflyt – vet inte ifall det var syrebrist i vattnet eftersom fiskarna hoppade hej vilt men de vill inte bita i våra flugor oavsett vilka djup vi fiskade av. Tyvärr är det lite för långt att åka o vara envis och fortsätta nöta så vi får helt enkelt säga Hällesjöarna 1 Cronorna 0.

Men vi vann ändå kan man säga eftersom vi fick värdefull tid tillsammans och efter kvällsturen på sjön Skiren vilken också vägrade släppa till sin fisk kom Maja och Glenn upp men riktigt Statoilkaffe och en kycklingbaguette. Så egentligen blev slutresultatet Cronorna 10 Sjöarna 0.

 

%d bloggare gillar detta: