Konstrundan 2016 och årets första höstdimma

Snart är det äntligen dags för  årets konstrunda i Gnesta. Jag ställer ut tillsammans med fotografen och välkände bloggaren Bengt Björkbom, korsordsmakaren och blandtekniske fotomålaren H C Nygårdh välkänd från lite överallt och uppfinnarjocken Stina Berge. Vi kommer alla att hålla till på Åmells Möbler i Gnesta

Du kommer garanterat att få ditt ”konstiga” lystmäte mättat lördagen och söndagen den 3-4 september kom gärna och hälsa på.

Annars har det varit lite tyst och fokus på hösten och personalfotograferingarvecka 33 (1) – jo, jag har installerat en bilstereo i företagets trotjänare 850:an – sist jag gav mig på en sådan manöver var jag väl typ 19-20 och då skruvade jag på en 142:a 1972 års modell. Det är enklare nuförtiden, fiffiga standardkontakter underlättar en hel del.

Idag kom årets första höstdimma tycker jag motvilligt. Känner mig lite snuvad på sommarvärmen och dagarna vid stranden som aldrig blev av – precis som så mycket annat man hoppats på skulle inträffat de få veckor som kallas sommar. Men det har sin charm med hösten definitivt. Nu ska jag strax åka och fiska lite – bara en sån sak…

 

%d bloggare gillar detta: