Via Blekinges stenbesudlade landskap

Då är den över för i år konstrundan 2016 – och vilken runda det blev för oss fyra på Åmells möbler. Intresserade, glada och nyfikna gjorde dessa besökare  mödan värt helt klart.

Kring 320 besökare fick uppleva våra alster under de här två dagarna – hur de andra utställarna hade det vet jag inte i skrivande stund då det är den mörka baksidan med att delta i konstrundan – man får inte se de andras grejor helt enkelt.

Jag hoppas att alla hade mycket folk och är nöjda i alla fall. Kul har vi haft HC, Stina, Bengan och jag – kommer att leva på det minnet ett tag och den där surströmmings-skivan under fredagskvällen var inte så farlig att bevista som jag fruktade, jag menar jag är uppvuxen med utedass 😉 Nä, skämt åsido det härliga sällskapet uppvägde allt lidande med råge och det känns roligt att få vara med om traditionen i den ljumma septemberkvällen.

%d bloggare gillar detta: