Strunta i autoupdate

Har besök av dottern och Glenn – det är precis hur trevligt som helst. Vi bestämde oss  för att fira på SkottvångsGrufva och den här lördagskvällen var det Meja som stod på scenen. Är väl ingen proffstyckare direkt men hennes röst är fantastisk för att inte tala om gitarristen Johan som var ett helt band i sig själv liksom. Eller som Meja sa vid ett tillfälle – i det här partiet ska det vara feta trummor hör ni dom? Jajjemän! det hördes. Fast där var inga i fysiskt mening inte var där heller nån basist

Men vi var där, Nicole, HC, jag och Maja och Glenn – som tur var. På tal om det här med att skapa minnen tillsammans. Det är utlämnande, skört, intensivt och krävande men belönande i slutändan. Ungefär som när man uppdaterar windows, stäng av autoupdate utan uppdatera manuellt istället – det blir liksom enklare på det viset.

%d bloggare gillar detta: