Sanctuary

I mitt Facebookflöde strömmade det förbi en bild på Trump när han dansar med vad jag antar vara Saudiska oljemagnater. Jag vet inte syftet med bilden mera än att jag fastnade för mannens kroppsspråk under själva dansen eller vad man nu ska kalla det. Han såg lite bortkommen ut på något vis – lite som ett barn på ett saftkalas som inte känner sig hundraprocentigt välkommet eftersom barnet tidigare under veckan slagit sin lekkamrat med en pinne i huvudet vilket i sin tur lett till att hens mamma och pappa pratat med den utsattes mamma och pappa men att allt nu har ordnat sig – för stunden i alla fall.

Hur som helst.

Det har varit gräsklippning idag med handjagare – en grej jag tog upp förra året och som är ytterst tillfredsställande. Dels ljudmässigt, dels fysiskt, man blir lagom svettig och får lite motion – ja ni vet allt det där som gör att man kan unna sig lite soffläge sen på kvällskvisten utan att skämmas. Kom på att jag alltid har gillat att fixa hemomkring – speciellt när det är lagom varmt i luften. De dagarna blir det tyst i huvudet. Världspolitiken och allt som händer här i hemlandet hålls på armslängds avstånd och kommer inte in. Utrymme skapas.

Min granne Augot kom hem och såg fräsig ut med sina solglasögon – frågade ifall jag fick ta ett par bilder, det gick bra.Augot 2-

Trevlig helg på er.

 

%d bloggare gillar detta: