Fina fisken på veteranbilsträffen i Trosa

Det blev en fixa-allt-möjligt dag igår. Man kommer liksom in i ett flow och det blir roligt att ”hålla på”

På kvällen gav vi oss iväg för att käka på restaurang Fina fisken i Trosa – ett ställe vi hört gott om plus passa på att kolla in lite fina bilar nere vid hamnplan i Trosa.

Vetifasen vad det är med mig egentligen. Har snöat in på blommor och bilar så här på den nedre delen av femtioskalan.

Jag hade som många unga ett brinnande bilintresse – (började faktiskt min fotografbana på Bilsport och alla de motortidningar FABAS ligger bakom)  och har arbetat både som lastbilsmekaniker och är utbildad bilmekaniker i grunden. Kanske är det detta gamla bilintresse som nu vaknat till liv efter årtionden i dvala. Mina bästa drömmar är inte längre inriktade på den kvinnliga sektionen i lika hög utsträckning som de gjorde en gång i tiden, utan jag dagdrömmer och nattdrömmer om ett riktigt garage utrustat med allt. Det ska vara ordning och reda i garaget – allt på sin plats och inom bekvämt räckhåll, men framförallt ett projekt – en bil av det äldre slaget. Som jag kan återställa i originalskick och när det är klart åka runt i med hatten på huvudet en solig dag eller två. Om nu gud vill.

Maten kockarna på Fina fisken kan laga är episk för att inte tala om lilla Trosa en ljummen sommarkväll.trosa (5)

Idag blir det i alla fall en sväng till Västerås Summer meet och lite fler bilar.

 

%d bloggare gillar detta: