Uppleva själva livet genom snapshots!

”Jag målade min Leica-kamera svart för att inte störa det pågående livet” Orden är Cartier Bresson´s

Frysa ögonblicket för att liksom hålla livet kvar en liten liten stund till. Ett litet avbrott i det oundvikliga avgörandet. En liten gosse som ska utvisas på orättvisa overkliga lögnaktiga grunder. Till ett land i krig, fattigdom och terror.

21
Filten Inte ens en värmande filt hjälper mot en hjärtlös kyla

 

playing-in-sand
Lekplatsen

 

street7
ektarpress-1600-19 Mitt fönster

Glädjen i det växande och levande

Blommorna på marken påminner om att det var länge sedan jag plockade några blommor alls. Kanske tycker jag att de kan få vara ifred – jag vet inte. Kanske är det någon påminnelse ur mitt undermedvetna om någonting oförstört – innan slagen. Barnet leker vid bäcken överlycklig över att ha kommit på hur man gör en barkbåt med segel. Eller minnet av dagen barnet lärde sig cykla.

careful-2

leafs-2

Det är i alla fall mina snapshots och fragment – det hänger ihop.

D

%d bloggare gillar detta: