Hoppa till innehåll

Uppleva själva livet genom snapshots!

”Jag målade min Leica-kamera svart för att inte störa det pågående livet” Orden är Cartier Bresson´s

Frysa ögonblicket för att liksom hålla livet kvar en liten liten stund till. Ett litet avbrott i det oundvikliga avgörandet. En liten gosse som ska utvisas på orättvisa overkliga lögnaktiga grunder. Till ett land i krig, fattigdom och terror.

21

Filten Inte ens en värmande filt hjälper mot en hjärtlös kyla

 

playing-in-sand

Lekplatsen

 

street7

ektarpress-1600-19 Mitt fönster

Glädjen i det växande och levande

Blommorna på marken påminner om att det var länge sedan jag plockade några blommor alls. Kanske tycker jag att de kan få vara ifred – jag vet inte. Kanske är det någon påminnelse ur mitt undermedvetna om någonting oförstört – innan slagen. Barnet leker vid bäcken överlycklig över att ha kommit på hur man gör en barkbåt med segel. Eller minnet av dagen barnet lärde sig cykla.

careful-2

leafs-2

Det är i alla fall mina snapshots och fragment – det hänger ihop.

D

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: