Den gud älskar prövar han.

Tror att det var Ida´s replik i Raskens. Av någon anledning har den repliken etsat sig fast. Idag var det dags för den årliga tändningen av kolmilan uppe vid Skottvångs gruva och för första gången på 18 år regnade det berättade konferencieren för publiken
Det fanns tid för samtal i alla fall och möten och icke att förglömma det årliga inköpet av riktigt bra grillkol – kanske till och det bästa som går att få tag i.Tid för möten

Det går ändåEn får vara glad

MaxoErica (2)
Kapten Nöjd

 

I morgon åker jag tillbaka till Skara för en ny vecka bland produkter som ska fotograferas. Min son fyller år idag förresten och helst hade varit där egentligen, men som Ida också så klokt sa i samma serie – människan spår och gud rår. Hur som helst, efter nästa vecka åker jag och firar honom ordentligt  – jag var ju i alla fall med på den viktigaste dagen i både hans och mitt liv inte helt fel att tänka på det när längtan blir för stor.

%d bloggare gillar detta: