Hoppa till innehåll

2 svar »

  1. Jag gillar rörelsen i bilderna. Får mig att stanna upp lite och fundera. Själv kämpar jag med just det. Att få till just rörelse i bilder där det behövs rörelse. Det är inte lätt för en kontrollfreak som mig. 🙂 Ska fota trav i nästa vecka så jag måste nog ut och övningsskjuta lite i helgen. Ha en bra dag 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: