2 kommentarer

 1. Lensbabie · augusti 3

  Jag gillar rörelsen i bilderna. Får mig att stanna upp lite och fundera. Själv kämpar jag med just det. Att få till just rörelse i bilder där det behövs rörelse. Det är inte lätt för en kontrollfreak som mig. 🙂 Ska fota trav i nästa vecka så jag måste nog ut och övningsskjuta lite i helgen. Ha en bra dag 🙂

  Liked by 1 person

  • Dan Crona · augusti 3

   det kommer att gå fin kom ihåg ju längre brännvidd desto snabbare tid. 🙂 och tack detsamma och tack o bock.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s