Och morgondagen är inställd på grund av ointresse…..

Rubriken snappade jag upp på SVT i deras reklam för serien om svensk punk som börjar idag torsdag. Jag var punkare då det begav sig och är glad över att ha sett Ebba Grön i Karlshamn när jag var 13 år gammal. Jag minns tydligt att man ofta hörde de orden i rubriken och det kändes spännande och uppkäftigt.

Med erfarenheten kommer vishet men fasen vet ifall man inte kan vara ganska vis som ung. Smakar man på rubriken så har känslan den förmedlar åtminstone dykt upp i mitt liv både nu och då.

Tuija Lindström har gått ur tiden står det också på SVT idag. Det är väl inte bara jag som hade hoppats på att hon skulle komma tillbaka som fotograf efter en tids bortavaro. Jag gillade hennes bilder och har inspirerats mycket av hennes stil. existens (1)

Annars händer det inte mycket i Avla By idag – tänkte ge fåglarna mat och försöka leva lite i nuet.existens (2)

 

 

%d bloggare gillar detta: