Nyslipade borrar..

Tystna aldrig utan berätta det du har att berätta för din egen skull om inget annat.

Jag hängde med Ronny ut på sin runda med lastbilen – kände att det behövdes nu efter alla dessa måsten som har varit. Man sitter högt upp och kan betrakta världen som snurrar på därute.

Det tuggar på därute i alla fall, känslan är att Sverige rullar på som hon ska och samtalen är ibland livfulla och ger mycket – ibland sitter vi bara tysta och förundras över kamikazebilisterna framför kylaren på den gamla scanian.

Vädret är väl ungefär som det känns inuti och man får samla alla sina erfarenheter för att stå emot och inte gå hem och lägga sig i fosterställning – nä fan heller, det här går inte säger vi nästan unisont – det finns en anledning till att framrutan på bilen är större än bakrutan – det är framåt som gäller. Går saker fel finns det tipex. Snart är det både dags för gerillabild och en fotoutställning, men det tar vi en annan gång..

%d bloggare gillar detta: