Hoppa till innehåll

När det tar slut..

Jag kände på mig att jag hade lite bilder liggande – att jag liksom börjat projektet ”några dagar i Sverige” för en herrans massa år sedan och idag fick jag napp när jag stack ned näven i en gammal flyttlåda full med negativfickor. Bland de här kan jag nog plocka någon bild i alla fall som kan passa i helheten senare.

Jag tror att det här är ifrån Bengtsfors och nedläggningen av Lear. En liten ort som drabbats av rationaliseringar runt 1998-99. Vi kommer att behöva åka dit igen Ronny och jag för att kolla hur det gick sen.

Återkommer med färskare bilder senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: