Jaha, och nu då?

Det känns lite så faktiskt efter denna helt makalösa helg med sina många möten och intryck.

En bild är inte klar förrän du håller den i handen – så är det rent upplevelsemässigt trots att man kanske sitter framför en stor datorskärm under framställningen och tycker att fasen det ser ju bra ut. Men det är någonting med den fysiska kontakten när man håller i en fin kopia av sitt arbete det går liksom inte att komma ifrån.

Vi var 13 fotografer som ställde ut i helgen på ABF i Södertälje ( Annika Eriksson fattas på gruppbilden)

Hur som helst det var många som kom för att kolla in vad vi håller på med i Facebookgruppen BILDEN och en del kom för att fylla på den egna kamerasamlingen via den eminenta kameraloppisen som också fanns på plats.

Så här gemytligt var det väl ungefär..
%d bloggare gillar detta: