Innan nästa regn..

Om du skyndar dig att träna så hinner du lära dig innan din mamma kommer nästa vecka sa min mormor. Jag cyklade, föll och slog mig.

Dagen kom – såg min mor komma i backen på sin väg upp till huset. Jag cyklade henne till mötes, hon pratade med andra och hon såg glad ut.

Hon gick förbi, såg mig inte.

Det här minnet har liksom ”loopat” i min skalle under den senaste tiden – har förmodligen berättat det förr och det är märkligt hur en del saker etsar sig fast i minnet och man måste ständigt värja sig – inte låta sådana minnen styra livet utan bara konstatera att de finns där och gå vidare.

Låt skuggorna vara där de är, det lönar sig inte att gå deras ärenden och vet att det finns skuggfolk som gärna drar in dig i mörkret om de kan och de vet att hitta dina svagheter. Detta folk kan leka för sig själva om de trivs med det.

%d bloggare gillar detta: