I am the captain of my soul

Det är så enkelt att glömma sig – ord som vacuum rullar runt i skallen. Handsprit, munskydd – akta gå inte för nära. Rapporter om många döda av ett sketet elakt virus som förlamar och kväver. Men samtidigt tvingas man till eftertanke och reflektion kring vem man är, vad man har blivit.

Alla säger efter coronan ska jag göra det eller det – allt ska bli så mycket bättre, Preem vill bygga ett ny raffinaderi och Trump tutar i trumpeten. Jag tror inte på något efter, jag tror på att förhålla sig och anpassning.

De första egna bilderna som jag tar är på blommor – blommor är vackra i sin form. Blommorna lever där på fönsterblecket fast det är stängt. De dricker av ljuset och liksom är starka i det tysta.

Nu är det hög tid för just ljus – så vill jag ha det i alla fall.

%d bloggare gillar detta: