Hoppa till innehåll

En mellantid..

Hittade några fotografier – faktiskt tagna med Leican jag hade en gång i tiden när jag egentligen letade bland negativfickorna efter annat som skulle passa in i mitt pågående arbete. Några av bilderna är från en midsommar precis efter vi gått klart våra utbildningar, när vi liksom stod i startblocken och livet med barn stod för dörren, fast det visste ju förstås inte just precis den midsommarkvällen utan det kom sen inom ett år typ.

Sen är det några bilder som jag tog antagligen på väg till någon fotoutställning i Stockholm, det är Mohamed, Christer och min gode vän Stefan. Den sistnämnde brygger väl mest öl numera och det går bra de andra två vet jag inte riktigt, har fått för mig att Mohamed gör jobb för aktuellt ibland.

Kan inte låta bli att undra hur det är med alla man mött i livet så här långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: