I en glaskula…

Att vakna och först må lite sådär för hur livet liksom har blivit kan vara påfrestande. Kom att tänka på min situation där ett annat stort ingrepp ägt rum i min kropp när jag var i 40 års åldern. Utvecklade något som kallas panikångest och blev hemma i 5 år innan jag lyckades ta tag i livet.

Nu, 16 år senare befinner jag mig i en liknande situation men panikångesten är inte där denna gången, inte en chans. Nu när jag är 56 så har jag lärt mig vem jag är, vad jag kan…

6 svar »

  1. Efter att följt din blogg ett bra tag nu kan jag bara hålla med i vad Per skriver.

    ”Motgångar får vissa människor att bryta samman, andra att överträffa sig själva.”
    …skrev någon och du tillhör utan tvekan de senare.

    Dessutom får vi andra ta del av dina upplevelser, tankar och intryck vilket du skildrar på ett mycket personligt sätt. Man blir berörd..

    Gillad av 1 person