Tolv år sedan eller något sådant!

Man blir förvånad över livets gång mellan varven. Inte trodde jag mitt uppe i allt man gjorde inom sitt jobbiga ,spännande, utmanande, flexibla liv?

Där man tog sin vardag på allvar liksom. Inga hinder som skulle stoppa allt man trott på.
Men där är jag nu bloggen som bara kostat lite tid och ett par tusenlappar om året måste bort, har inte råd med den kostnaden längre. Försäkringskassan bryr sig inte om att betala ut en bra och helt okey summa och jag kan inte börja jobba ännu på grund av hjärntumören.

Så är det ibland med livet, man går från självklarheter till insikter om hur allt kan bli.
Jag vill i alla fall tacka alla som har haft nytta av dancrona.com under vad jag vill minnas 12 år ungefär. Men det kommer en ny blogg som är gratis för mig framöver, det lovar jag. Tack ännu en gång! 🙂

%d bloggare gillar detta: