Tågresan som gick så fel

Äntligen, var jag på väg till skolan.
Nästan två månader från att andra terminen startat, suttit här i vårt boende tillsammans med katterna så klart de är ett skönt sällskap. Vinterns is grepp blandad med fyra, fem plusgrader och minus arton. Tjock livsfarlig is på grusvägen utanför dörren för att inte tala om vindarna.
Och jag behövde komma ut, få vara med, göra någonting annat ett par dagar bara.

Utsövd gick jag upp klockan tre, tåget skulle avgå sju noll ett. Färdtjänstchaffisen och jag hade mycket att prata om. Tåget kom.
Sen hände något med dörren när jag skulle hoppa av för byte till X 2000 i Katrineholm. Dörren gick igen mitt framför näsan. Tryckte på öppna knappen men nej, tåget började rulla. Och nej, jag hade inte sölat.

Så Vingåker nästa blev det. När ledsenheten börjat gå över, för resan jag längtat efter var borta det insåg jag. Tänkte att va fasen se om du kan få ur dig några fotografier, prata med människor du möter, ta en bild eller två.
Så nu sitter jag här vid datorn igen och skriver av mig och siktar in mig på nästa träff vi har under den riktigaste våren i början av Juni.

2 reaktioner på ”Tågresan som gick så fel

    1. Visst blev det bra. Upptäckte att man numera inte är sådär förstörd som man kunde bli som yngre när man råkade ut för något som gjorde en besviken och lite ledsen. Tänkte efter nån halvtimme, vänd på det, ta lite bilder åtminstone. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.