Gamla synder – härliga synder

Under några år spelade jag bas och sjöng i Dirty Dogs – ett coverband som kör än idag. Det är rätt coolt egentligen. Och det är mycket minnen som poppar upp när man lyssnar igenom låtarna så här långt efteråt.

Kategorier:Nyheter!

4 svar »

  1. Helt klart sprider sig det nostalgiska även till min kammare här på Selaön. Vi fick gå in i studio och göra skiva genom Studiefrämjandet. Såldes inte i ett enda exemplar. 🙂 Å släkt och vänner delade väl sorgen och spelade eländet en enda gång. Jag har mitt ex kvar bland de gamla vinylerna. 🙂 Det jag slås av är att behovet av kreativitet har genom åren tagit sig olika uttryck. Kul att hör de gamla låtarna som faktiskt inte alls låter så tokigt. Ha en fin lördag 🙂

    Gillad av 1 person

    • Ja visst är det så. Man hittar massor av input överallt. Just nu läser jag mycket och har köpt en bok med 372 Ideér från kända och kända fotografer. Går och fnular på jag ska fotografera ”tomhet” för tillfället 🙂

      Gillad av 1 person