Hoppa till innehåll

Häromdagen när det var varmt

Tog en promenad runt Avlasjön – funderade lite kring bilder och vardagen, inget märkvärdigt alls. Tämjer tankarna och försöker freda mig från det ständiga bruset och allt det där som envist pockar på. Det finns inget bättre än att lyssna på fåglarna och naturen dom dagarna. Jag passerar en köldfrusen humla på marken och kontrollerar bävrarnas framsteg på träden jag passerar – de gör ett enastående jobb måste jag säga och visar på att ihärdighet lönar sig. Nöjer mig med det så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: