Hoppa till innehåll

Morgon i Avla

Självporträtt

Såg något fejkat inlägg på FB där en rysk nyhetsuppläsare garvade åt en bild av Kenneth Ekeroth. Följde länken och hamnade på youtube  och någon slags huvudsida för liknande inlägg. Snart dök det upp ett hyllningsklipp till Kenneth och rubriken var Kenneth ger svar på tal och faller med fanan högt typ.

Jag hörde i ett ganska intressant program i  P-1 om människan homo sapiens utveckling kontra neanderthalarnas mystiska försvinnande och berättaren i programmet menade att neanderthalarna aldrig försvann – de blandades upp med oss. Den tanken fascinerar mig.

Have a good one.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: