Hoppa till innehåll

En del har knyppling som hobby

Av en händelse tyckte jag mig märka av en viss försämring av min hastighet på mitt mobila bredband – precis så där millisekundsirriterande ni vet. Hela eftermiddagen var jag i kontakt med min operatör o vi fixade o trixade o höll på. Mellan samtalen passade jag på att pilla med photoshop lite o märkte att vad fort man glömmer. Hur som haver så tror jag att det har löst sig nu i alla fall – det var skit bakom tangentbordet 😉

utgjorda (1)utgjorda (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkiv

Fragile…

%d bloggare gillar detta: