Blind i själen..

 

— Tänk om jag har blivit blind i själen, sa min kompis Ronny till mig under ett av våra nästan dagliga telefonsamtal. Jag skulle kolla en konstutställning men känd ingenting, berättar han.

Det där var så jäkla bra sagt att jag ska använda det nästa gång jag skriver nåt i bloggen svarade jag, Ronny bara skrattade men vi höll oss fast vid temat under de följande 15-20 minuterna det tog innan jag var hemma efter dagens jobb.

Mina funderingar kring blindhet i själen har alltid funnits där, jag har alltid fruktat att bli just blind i själen – att sluta känna och att sluta se och ta in och försöka se saker ur fler perspektiv än mitt eget.

Det är jävligt svårt ibland att inte bli både blind och svart i själen det ska villigt erkännas, men det gäller att hålla den känslan stången och istället fråga sig varför den dyker upp.

Gör som Bergman sa, spänn dom jävlarna för vagnen – demonerna…

 

 

 

%d bloggare gillar detta: