Från Vegomässa till Robert Doisneau

Vego (2).jpg

Avslutade ”lediga” veckan med att besöka huvudstaden. Jag gillar faktiskt att åka dit mer och mer – speciellt på söndagar faktiskt.

Det är som om staden tar ett nytt andetag innan nästa arbetsvecka börjar, åtminstone kändes det så för oss när vi flanerade i den sena hösten och ett par solstrålar tittade fram här och där till och med. Det var vegomässa på Münchenbryggeriet som skulle besökas för att lära mera om denna allt större rörelse. Vi kan säga så här, östermalmsdamerna och ICA var där så fatta att detta håller på att bli mainstream och en ny norm på sätt och vis och vi alla vet ju att nu är det dags att ändra stil ifall vi ska ha nåt ställe att leva på framöver.Nicole

Vi gick vidare till kulturhuset och Robert Doisneau – förortspoeten från Paris. Jag har aldrig sett en utställning av honom tidigare och den var bra, den kräver lite av betraktaren så se till att ha ro i huvudet när du går dit – det behöver man för att ta till sig poesi.

 

%d bloggare gillar detta: