Inte så mycket kvar nu..

Behöver man egentligen sammanfatta allt man gör hela tiden, eller rättare sagt berätta för allt och alla?

Både ja, och nej skulle jag påstå rent spontant. På ett sätt bör man kanske inte vara så öppen med vad man tänker alltid men på ett annat sätt blir tankarna liksom ”tvättade” och mera rena och bra för miljön om man skriver eller säger det man har på hjärtat högt. Och att saker är bra för miljön är viktigt nu.

Det lackar mot den största högtiden vi har nu ”igen” får jag väl säga. (Tiden går så fort) Och BÅ (Bengt Åke) trummade ihop en fika på Viksängen igen. Nästan alla i gänget var där och vi klämde på kameror och allt det där andra ni vet nu vid det här laget så jag ska inte tjata mer om det.

— kan du testa att likna en apa på bilden en gång?!

Nu ska man alltså gå in i ”from som ett lamm läget” ett tag enligt traditionen och det vet man ju hur det blir på förhand. Tidningsrubrikerna kommer snart att braska på med det mesta inom eländes, elände och så blir det väl nån film man ska gå och kolla på.

På tal om from som ett lamm fick jag tag i den här bilden av BÅ under vårt samkväm

En nöjd och glad BÅ

Men också ett rätt bra porträtt av honom om jag får säga det själv.

Beng-Åke

Tomas kom med en hel drös handbundna fiskeflugor i näven vilka ska fiskas med till våren och jag tycker nog att jag fick till en bra bild av honom också.

Tomas

Annars såg det väl ut som vanligt kring bordet tycker jag.

Här händer det grejer.
Och här också

Kjelles krycka och sen nån kamera nere till vänster 😉
— Så här blev bilden!

Jaha, det var det. Nu blir det till att fortsätta borra med sådant som man inte har hunnit med – försöka lugna ned sig lite och ladda om batterierna. Ni får ha en god jul och ett gott nytt år så hörs vi.

//Dan

%d bloggare gillar detta: