Veckans pausfågel..

Har för mig att det fanns något förr som hette veckans pausfågel som liksom mitt i det för fullt snurrande livet fick uppta några minuter på radion och drilla loss allt den förmådde och påkalla vår uppmärksamhet.

Kan lätt erkänna att jag tyckte att det var en ganska tråkigt grej och blev ibland irriterad och tänkte – amen kom igen, har väl annat att göra. Men varje gång kom jag på mig själv med att jag stannade upp och lyssnade till slut, det slog aldrig fel.

Idag var det dags för fotofika på Gustafsvik i Gnesta i alla fall och det slank ned en lyxräkmacka, kaffe och en mineralvatten till tonerna av kompisarnas fotohistorier och så var man berikad i själen på kuppen.

Artisanerna fick jobba ihop med XE 1:an och jag har inte gjort någon som helst redigering av bilderna. Tjejen på bilden jobbar på fiket och vanligtvis brukar hon sjunga på jobbet men idag så var det nog för mycket folk tror jag. Glömde i vanlig ordning att ta hennes namn men det gör jag nästa vända 🙂

%d bloggare gillar detta: