Det tål att tänkas på…

Det är märkligt det här med alla ständiga snabba förändringar i livet. Jag kollade in programmet vaccinkrigarna på SVT-play vilka menar att vaccin är dåligt – jo, på fullt allvar. När reportern frågar vilka fakta de har på fötterna hänvisas denne till en hemsida gjord av samma gruppering av förnekare med orden – läs och bilda dig en egen uppfattning. Den siste idioten är inte född än, det är uppenbart i alla fall.

Folk behöver nåt att förneka, rikta in sitt hat och förakt på istället för att gå igenom sina egna preferenser och försöka skapa en lite trevligare gemensam plattform att stå på.

Personligen har jag träffat flera så kallade chefer med en liknande inställning till sin omvärld och sina medarbetare och man vet inte ifall man ska skratta eller gråta riktigt.

%d bloggare gillar detta: