Utbildning som en lyxvara

För en småföretagare är en tio dagars utbildning  en ren och skär lyx. Under tio dagar har jag skaffat mig en inblick i webbredaktörsyrket och när en viss förhoppning att få en chans att fylla ut min tid med den typen av jobb.

Vi plöjde i ett högt tempo igenom: Grundläggande webbjournalistik, kommunikation i sociala medier, webbteknik, sökmotoroptimering, bildkommunikation, bildbehandling och faktiskt nästan roligast av allt, produktion,av rörlig bild. – Jag är förvånad faktiskt, stillbilden har alltid känts rätt även om jag som så många andra verkligen älskar filmspråket.

Fel
Den här filmen finns inte

Jag är ärligt talat glad över den här nya insikten om den digitala kamerans fantastiska egenskaper utöver stillbildsfunktionen så klart.

Nu har jag givit mig själv fram till jul att utvecklas inom filmberättandet och alla de tillhörande verktygen, då ska jag lägga upp min första dokumentärberättelse nämligen.

 

Wish me luck 🙂

%d bloggare gillar detta: