Det är bra…

Det bankar på dörren nedanför trappan – vem är det ropar jag när jag sitter med min kaffekopp?

— Det är jag, ”P” jag ska fylla på dina mediciner!
När man blivit av med körkortet på grund av blindhet så känns detta ändå väldigt befriande och han är väldigt trevlig så det fyllde på med den energi som jag saknar om dagarna.

Mr P …

Annars är det spännande med att utveckla sig lite mer…

Jag ringer min gamle vän och kollega Mats Ottosson som jag jobbade ihop med för många år sen nu. Det var en utvecklande tid och jag saknar den ibland – ni vet sådant som händer en när man liksom kommer vidare i sin kreativitet. Hur som helst är boken Sveriges Sötvattensfiskar som han har gjort tillsammans med Fotografen Jörgen Wiklund en fin och intressant bok för en gammal sportfiskare…

%d bloggare gillar detta: